top of page

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Duurzaam verzenden met track & trace code binnen Nederland via DHL kost € 3,95.

 


Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten versturen?

Natuurlijk, niets zo leuk als iemand anders blij maken! Bij het invullen van je bestelling kun je kiezen voor een ander bezorgadres dan het factuuradres. Per bestelling kun je 1 verzendadres invullen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dat kan bij ons thuis in Culemborg – alleen op afspraak. Meld je dan even via het contactformulier.

Kan ik ook bestellen vanuit België?

Neem gerust contact op als je de agenda wilt ontvangen in België. dan passen we er een mouw aan. Hier vind je het contactformulier.


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We verwachten dat de agenda in de eerste helft van december bij jou aankomt.

Op 6 november start de productie. We gaan er natuurlijk vanuit dat er op 5 november meer dan 250 stuks besteld zijn! Na 4-5 weken komen de agenda's dan vers van de pers aan in Culemborg. Verzenden verzorgen we op de eerstvolgende werkdag.

 

De precieze leverdatum weten we dus nog niet, maar we houden je op de hoogte!

 

Pakketpost binnen Nederland heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen. Maar december is een drukke maand, zeker voor pakjesbezorgers. Elke bestelling verzenden we met een Track & Trace code. Deze code ontvang je per e-mail en kun je gebruiken om je pakket te volgen. Vonkplaats heeft geen invloed op eventuele problemen bij DHL. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen tijdens het transport. Heb je na 8 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

2

Retourneren

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden je bestelling te retourneren. Meer informatie over het ontbinden van je aankoop vind je in onze algemene voorwaarden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Verpak je de agenda stevig? Dan kunnen we er iemand anders blij mee maken. Wel zo duurzaam ;-)

Hoe zend ik mijn bestelling retour?
1. Kondig jouw retourzending aan via het contactformulier.
2. Pak de agenda stevig in en verzend met een Track & Trace code.
3. Als we jouw retourzending onbeschadigd en ongebruikt hebben ontvangen, storten we jouw aankoopbedrag uiterlijk binnen veertien dagen retour.

bottom of page