top of page

Nieuwe agenda voor 2024? Yes, we can!


Lieve mensen! "Komt er weer zo'n fijne agenda? Voor 2024? Please???" Deze vraag is ons vaak gesteld afgelopen weken. Yes we can! With a little help from our friends!


Voor ons is de agenda een goodwill project. We worden blij van het mogelijk maken, maar eerlijk is eerlijk: het kost tijd, energie en geld. We hebben met Desiree van Brandbook uitgerekend wat het kost om de agenda weer tiptop door hen te laten verzorgen. We weten dit nu en gaan ervoor, maar hebben jullie wel nodig! Als er op 5 november 250 agenda's zijn besteld, kunnen de drukpersen gaan draaien. If not, dan kan Koester Jouw Tijd 2024 niet gemaakt worden en krijg je jouw betaling volledig terug. We hebben dus buzz van jullie nodig, want alleen via deze website kun je de agenda bestellen. We hebben geen PA of afdeling PR, dus help je mee?*


Ook fijn: zo maken we precies het aantal agenda's dat gewild wordt en verspillen we geen kostbare grondstoffen. Begin december komen de nieuwe agenda's bij ons aan en kunnen we ze versturen. Klimaatneutraal. Vóór Kerstmis heb je jouw nieuwe editie in huis! Voor wie deze fijne agenda nog niet kent: hieronder een impressie van de huidige editie. Ook te gebruiken als dagboek!* Tip mensen die houden van papieren agenda's en dagboeken en deel deze site.

* Deel je enthousiasme op jouw socials en laat jouw editie 2023 zien! Wat vind je er zo fijn aan?

* Smokkel 'm binnen in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken... *... of onder de kerstboom bij iemand die je lief is!


* Voor wie het weten wil: de kostprijs van Koester Jouw Tijd is hoog, omdat we gaan voor mooi, topkwaliteit en voor echt duurzaam. Daarom is verkoop via andere (web)winkels nog niet interessant: de marge en oplage zijn hiervoor te klein. Dat nadeel heeft ook een voordeel: hoe cool is het om met elkaar iets moois in de wereld te zetten? Yes we can!


Dankjewel Menno & Manon


148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page