top of page

Hij is er weer! Koester Jouw Tijd agenda 2023

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022

Ooit reisden we met zijn tweetjes drie maanden rond de Middellandse Zee. We vertrokken in de lente en kwamen terug in de zomer. Een van de dingen die we leerden in Marokko over onszelf, is dat we als Europeanen wel erg van het plannen zijn. Daar was tijd een veel vloeibaarder begrip. Als locals ons spontaan iets voorstelden terwijl we eigenlijk al een plannetje hadden, glimlachten ze. Hun oplossing voor ons dilemma was simpel. Ze zeiden: 'er is altijd tijd - Il y a toujours du temps'. Kwestie van jezelf ruimte gunnen.
Een plek voor jezelf Maar eerlijk is eerlijk: nu we twee kinderen grootbrengen én werken én hier en daar wat life events meemaken, voelt het soms alsof er juist van tijd chronisch te weinig is in ons leven. Misschien dat we daarom een agenda wilden maken die je aanmoedigt om meer ruimte te houden voor wat echt van waarde is. Een schrijf- en tekenboek. Een plek om op te laden. Een plek voor jezelf. Benieuwd?

Mooi & duurzaam En dus maakten we die agenda zonder dat dat woord op het omslag staat, Zelfs het jaartal staat er niet op. Een lieve reminder leek ons beter: Koester Jouw Tijd. Iedere dag kunnen we het opnieuw proberen! We hopen dat deze tweede editie je daar nog beter bij gaat helpen. Natuurlijk bevat de agenda weer inspirerende teksten, fijne foto's en meditatieve spreuken. Wat minder zichtbaar is, maar waar we ook enthousiast over zijn, is dat we het maakproces hebben verduurzaamd. Hoe dan? Lees maar
Op is echt op!

Een avontuur hoor, een agenda uitbrengen in eigen beheer. Alles zelf verzorgen en zelf financieren - super spannend, maar met liefde gedaan! We maakten er slechts 500, en op is in dit geval echt op. Geef 'm kado aan iemand die je bijzonder vindt, tip je collega's en vriendinnen en vergeet jezelf niet! Bestellen?


Wil je 'm zien en even vasthouden?

Dat kan! Op zondag 27 november op de Waldorf Advent Fair in Almere, op de Stadsboerderij. Welkom bij ons kraampje in de Knutselkeuken! En in de Salon om 16 uur en om 18 uur, voor een kop thee en een Meet & Greet. Leuk je te ontmoeten! Menno & Manon

165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page