top of page

Kadootje van de kosmos


De laatste Inspiratiedag van dit schooljaar valt niet toevallig op 21 maart. Het is dan lente-equinox. Het moment waarop dag en nacht even lang zijn. Niet alleen licht en donker zijn dan in evenwicht – ook op andere vlakken kan een nieuwe balans ontstaan. Tussen intuïtie en verstand bijvoorbeeld, of tussen het bewuste en onbewuste.

Vanaf zaterdag tot en met Midzomer zullen de dagen steeds wat langer worden en de nachten korter. Niet alleen de sapstromen komen nu definitief op gang, ook jouw levensstroom. Het is de ideale tijd om ballast in te ruilen voor inspiratie en energie.

En dan wordt het komend weekend ook nog nieuwe maan: een natuurlijk steuntje in de rug bij het opschonen en het toelaten van veranderingen of ruim baan maken voor nieuwe gewoonten. Nog krachtiger wordt deze nieuwe maanenergie als de zon verduistert. Kadootje: komend weekend is dat zo. Als dat geen inzichten en enthousiasme gaat opleveren… Wie gun je wat extra groeikracht op deze eerste lentedag? Neem iemand mee naar de Inspiratie Ochtend! Of deel deze post ❤

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page