top of page

Lentebazaar vult je hart

12938296_1139279966104717_3883867853310890282_n

De Lentebazaar van Vrije School op zaterdag 16 april is een bijzonder fenomeen: dan staat, voor één dag, de hele schoolgemeenschap letterlijk in het zonnetje. Kinderen, leerkrachten en ouders bezielen samen de plek die we voor het gemak maar even school noemen. Een plek die kan barsten van de energie en die van grote invloed kan zijn op het leven dat je leeft.

Er is van alles te doen en er is volop tijd voor ontmoetingen. Terwijl de kinderen spelletjes doen, geniet je van koffie met een stuk taart door iemand thuis gebakken. Je kunt samen met je kinderen komen kijken naar een voorstelling van Theatergroep Tadaa of lekker lunchen in het restaurant, dat compleet bevoorraad en bemenst wordt door juffen, meesters en heel veel ouders. Kraampjes vol plantjes, edelstenen, mooie knutselmaterialen en handgemaakte kadootjes zijn er ook.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan nieuwe muziekinstrumenten voor de kinderen en… aan nieuwe Inspiratiemomenten voor ouders <3. Ook volgend schooljaar zijn er weer lezingen en workshops! Deel dit bericht met iemand die je mee zou willen vragen, kom langs en denk aan voldoende contanten 😉 Maak er een mooie dag van!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page