top of page

Meer zielevoedsel?

Het was een mooi geïnspireerd Tweeluik afgelopen weekend: met veel mensen, veel inzichten én humor – een korte terugblik volgt binnenkort. Eerst even een reminder voor iedereen die het wel naar meer vond smaken, of er niet bij kon zijn. Er zijn nog twee momenten in aantocht waaraan je je kunt laven.

klankschaal

Uitje voor je Innerlijk


Zin in een vitale oppepper? Me-time? Ben je eigenlijk best jaloers op wat je kinderen allemaal maken op school? Word je hebberig van al die mooie materialen? Gun je eigen creativiteit dan een boost met de workshopdag die Dorien Traa, Connie Alblas, Dorothé Pauptit en Edith Mulder voor je in petto hebben. Vanuit hun expertise over muziek en beeldende kunst ga je werken met klank en kleur.

zaterdag 23 januari van 10 tot 16 uur

Stadsboerderij Kom Us Kieke

Watervlietweg 2, 4462 GD Goes


Kosten: € 45,-


aanmelden en vragen: edith.mulder@telfort.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drijfkaarsjes maken is makkelijker dan je denkt


Wat vieren we met Maria Lichtmis ook alweer? De dagen gaan lengen en de narcissen hebben haast dit jaar! Feit is dat begin februari de lamp niet meer aan hoeft boven de ontbijttafel en dat de zon wint aan kracht. Wat doet deze stroom van daglicht en energie met ons? De Antroposofische Vereniging organiseert een open avond over dit misschien wel minst bekende jaarfeest – voor iedereen die het wil onderzoeken.Wat kan Maria Lichtmis voor jou persoonlijk betekenen? Wil je er thuis wat mee en hoe dan?

Ben je er nog niet uit hoe je jaarfeesten thuis wilt vieren? Meld je dan aan bij Annie Nijhuis. Zij organiseert met Anne Wijkhuis deze open avonden en ze zijn op zoek naar nieuwe mensen. Leuke kans om je erin te verdiepen! Annie en Anne helpen je op weg. Wie weet ontstaat er wel een Jaarfeestengroep.

woensdag 3 februari 2016 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur Vrije School Zeeland, W. Arondeusstraat 59, 4333 DD Middelburg Entree € 5,- Aanmelden?  Ja graag! avinzeeland@gmail.com of 06 42405445

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page