top of page

De kracht van het kind (in onszelf)


Wortelkindjes

Johanna Priester, antroposofisch huisarts in Rotterdam, staat met ons stil bij wat het kan betekenen om ziek of gezond te zijn. En bij wat je zelf voor je gezin kunt doen. Scroll omlaag voor een toelichting.

In de vroege middag scherpen we de zintuigen. Je kunt nat vilten – van donkere naar lichte kleuren, met Doron de Kubber.  Of je maakt een gelaagde lente-transparant met Michiel Woltering. Ook de schoolwinkel is weer open.

Zaterdag 21 maart 9.45 uur     inloop 10.00 uur   lezing Johanna Priester 11.15 uur     vragen 11.30 uur    koffie, thee, broodje, schoolwinkel open 12.00 uur   workshop natvilten / transparant maken 13.15 uur    uitwisselen, afronden en opruimen entree         vrijwillige bijdrage

Iedereen is van harte welkom, ook als je geen band hebt met Vrije School Zeeland. Meld je altijd even aan via info@vsz.nl, dan weten we hoeveel materiaal nodig is. Bij beide workshops is plek voor maximaal 15 deelnemers.

 

Koorddansen

Gezondheid en ziekte gaan voortdurend hand in hand. Je kunt op een gezonde manier met ziekte omgaan en het kan gezondmakend werken om eens goed ziek te zijn. Door ziek te zijn in het ene gebied van je mens-zijn, kan je misschien juist extra vrij en gezond functioneren op een ander gebied.

Johanna Priester deelt haar visie op ziek en gezond zijn ook via Puntjes. Een Puntje is een korte, positieve gedachte over je eigen vermogens als het gaat om ziek of gezond zijn. Johanna put haar inspiratie uit haar dagelijks werk als huisarts, en aan ervaringen opgedaan in diverse trainingen en cursussen. De antroposofie is een belangrijke bron van inzicht, aangevuld met transformatiewerk, imaginatietechnieken, systeemwerk, geweldloze communicatie en talloze ervaringen in natuur en cultuur. Ze werd geboren in Zeeland.

Wil je geregeld een lichtpuntje van Johanna ontvangen? Meld je aan.

#michielwoltering #johannapriester #lente #ziekte #inspiratiedag #dorondekubber #gezondheid

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page