top of page

Wat doen we met de iPad?

Nieuw schooljaar, nieuwe momenten om je aan op te laden! We duiken meteen het diepe in met antroposofisch kinderarts Edmond Schoorel. Hij komt terug naar Middelburg, want al tijdens de pauze van zijn goed bezochte Tweeluik-lezing was duidelijk dat mensen ook meer willen horen over omgaan met digitale media. Deze generatie weet niet beter dan dat je met een vingertje over een glaasje kunt wrijven om dingen te laten gebeuren. Magisch toch?

mobile-phone-for-children

Hoe maak je je kinderen vertrouwd met zoiets verslavends als al die beeldschermpjes? Want dat kunnen we ondertussen wel zeggen, dat die dingen niet alleen superhandig zijn, maar ook zeer verleidelijk.

9200000035796395-1

Edmond Schoorel gaat heus niet beweren dat beeldschermen taboe zijn – ze horen bij ons leven. Maar hij gaat het ons ongetwijfeld lastig maken met zijn schrandere observaties, prikkelende vragen en ervaringen als kinderarts. Hebben we iets om op te kauwen.

Zijn boek Beeldschermbeelden: opvoeden in het digitale tijdperk is na afloop te koop voor echt geld (€ 12,50). Lekker ouderwets 😉

Of check het blog mijnvrijeschoolkindonline.

Edmond Schoorel over opvoeden in het digitale tijdperk dinsdag 13 september 20 uur VSZ, W. Arondeusstraat 59, Middelburg toegang is vrij dankzij de opbrengst van de Lente Bazaar ❤

Bewaren

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page