top of page

Kleutertekeningen lezen

Inspiratie Avond 8 maart Vrije School Zeeland


home-75450_1920

Ieder kind tekent een huis met een puntdak, overal ter wereld…


Het begint vaak met een haal over een papier, maar binnen de kortste keren tekenen peuters en kleuters naar hartenlust. Er verschijnen ‘kopvoeters’ en weer wat later huizen met een puntdak. Dat gebeurt overal ter wereld, ongeacht of een kind zelf in een flat, boerderij of hut woont. Wonderlijk, die universele tekentaal!

Susanne Bolliger, kleuterjuf en vroeger ook peuterjuf bij Vrije School Zeeland, laat je zien wat die tekeningen kunnen vertellen over de ontwikkeling van jonge kinderen.

Natuurlijk gaan we kijken naar tekeningen van kleuters. Of neem er eentje mee van huis als je een specifieke vraag hebt. Ook de schoolwinkel is deze avond open met een mooi assortiment krijtjes, potloden en tekenpapier!

Iedereen is welkom, maar laat even weten dat je komt via info@vsz.nl i.v.m. de voorbereidingen. Entree is gratis, maar met jullie vrijwillige bijdragen kan in de toekomst weer een spreker van ver worden uitgenodigd voor een volgende Inspiratie Ochtend.

En wie bakt er wat lekkers? Laat weten via info@vsz.nl Tot de 8e!

Inspiratie avond Kleutertekeningen lezen  met leerkracht Susanne Bolliger 8 maart 20 uur Vrije School Zeeland W. Arondeusstraat 59, Middelburg meld je even aan op info@vsz.nl

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page