top of page

Herfst

Het was ineens nazomers warm gisteren, maar de eerste kastanjes zijn al gevallen en of alle bramen nog echt rijp gaan worden? Vandaag begon de astronomische herfst.


De meteorologen zaten er dit jaar dus niet ver naast met hun standaarddatum van 1 september. Handig, om ieder seizoen ongeacht de standen van zon en maan te laten beginnen op de eerste van de maand. Maar als je kijkt naar de wolkenluchten, het moment waarop het gaat schemeren en de veranderingen in ieder streepje groen, dan kom je schoorvoetend tot de conclusie dat de herfst nu ook echt haar intrede heeft gedaan.

Het een mooi seizoen: kleurrijk, onstuimig, overvloedig en vol momenten die vragen om aandachtig kijken, wikken, wegen en ongetwijfeld ook van verandering. Niet alleen besloten met de koele precisie van de meteoroloog, maar ook vanuit een diepere laag, gesmeed in het vuur van Michaël.


Drakendans op de VS Michaël, Bussum.

Drakendans op de VS Michaël, Bussum.


Hopelijk dragen de Inspiratie Ochtenden daar ook dit schooljaar aan bij: met nieuwe sprekers en oude bekenden en meer bijdragen van (groot)ouders. Binnenkort volgt het programma, maar noteer 17 oktober alvast in je agenda: 1e Inspiratie Ochtend van 10 tot 13 uur!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page