top of page

November als venster op de wereld


Warme handen en een beetje geduld...

Warme handen en een beetje geduld…Vijfhoekige transparantjes voor iedereen, dankjewel Sietske!

Vijfhoekige transparantjes voor iedereen, dankjewel Sietske!Dankjewel Rikke voor je heldere uitleg en prikkelende voorbeelden!

Dankjewel Rikke voor je heldere uitleg en prikkelende voorbeelden!


Natuurlijk verdiepten we ons ook deze Inspiratie Ochtend in een rijk onderwerp (de menskundige typen van Sigaud en de vier temperamenten van Homerus), met Elisabeth, die ons ook nog trakteerde op een pan pittige Marokkaanse pompoensoep. Er was aandacht, de wil om iets te maken en gezelligheid. Te midden van de schoolwinkel gingen we aan de slag met bijenwas en de wereld kwam voorbij.

Misschien komt het omdat het november is: de maand die de brug slaat tussen Michaël en Kerstmis. Transparant omdat de bladeren van de takken geblazen zijn, de lucht koeler wordt en de avonden langer. Dat betekent niet alleen dat we meer op onszelf worden teruggeworpen, maar misschien ook dat je helder voor ogen staat wat je belangrijk vindt. Een give-away voor iedereen maken terwijl je er zelf niet kunt zijn (wat een kadootje Sietske!). Spontaan aanmelden mét taart (lekker Elleke!). Er zijn, uitwisselen en gewoon proberen.

Op naar het nieuwe jaar met drie sprekers van verder weg op 16 januari, 5 maart en 28 mei. Daarover een volgende keer meer!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page